emo_peleto

Потребител emo_peleto
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 20 февруари 2008

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 291/723
  • Обща успеваемост: 40.25%
  • Успеваемост за месеца: -