hahohe1916

Потребител hahohe1916
Точки 195.00 т.
Регистриран(а) на 03 декември 2018

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 1/11
  • Обща успеваемост: 9.09%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 1/30
  • Обща успеваемост: 3.33%
  • Успеваемост за месеца: 0.00%

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 45/604
  • Обща успеваемост: 7.45%
  • Успеваемост за месеца: -