hristo1987

Потребител hristo1987
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 04 април 2018

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 70/352
  • Обща успеваемост: 19.89%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 2/83
  • Обща успеваемост: 2.41%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 2/17
  • Обща успеваемост: 11.76%
  • Успеваемост за месеца: -