Ico_Hristov

Потребител Ico_Hristov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 28 април 2008

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 10455/22469
 • Обща успеваемост: 46.53%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 116/516
 • Обща успеваемост: 22.48%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 43/85
 • Обща успеваемост: 50.59%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 1/2
 • Обща успеваемост: 50.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 38/87
 • Обща успеваемост: 43.68%
 • Успеваемост за месеца: -