Jeday_Joda

Потребител Jeday_Joda
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 03 август 2010

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 3846/9333
  • Обща успеваемост: 41.21%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 0/1
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -