kakuzo

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 15114/31432
 • Обща успеваемост: 48.08%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 0/55
 • Обща успеваемост: 0.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 35/76
 • Обща успеваемост: 46.05%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 0/2
 • Обща успеваемост: 0.00%
 • Успеваемост за месеца: -