kitkitanov

Потребител kitkitanov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 22 април 2010

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 345/1199
 • Обща успеваемост: 28.77%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 2/586
 • Обща успеваемост: 0.34%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 13/24
 • Обща успеваемост: 54.17%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 2/2
 • Обща успеваемост: 100.00%
 • Успеваемост за месеца: -