magito1996

Потребител magito1996
Точки 148.00 т.
Регистриран(а) на 07 февруари 2016

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 2092/3925
  • Обща успеваемост: 53.30%
  • Успеваемост за месеца: 0.00%

Комбинации

  • Познати срещи: 2/884
  • Обща успеваемост: 0.23%
  • Успеваемост за месеца: 0.00%

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 1/4
  • Обща успеваемост: 25.00%
  • Успеваемост за месеца: -