Mario_Cska

Потребител Mario_Cska
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 22 декември 2010

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 1542/3740
  • Обща успеваемост: 41.23%
  • Успеваемост за месеца: -