milantifoze

Потребител milantifoze
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 04 март 2010

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 230/645
 • Обща успеваемост: 35.66%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 75/415
 • Обща успеваемост: 18.07%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 183/245
 • Обща успеваемост: 74.69%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 31/58
 • Обща успеваемост: 53.45%
 • Успеваемост за месеца: -