Miroslav.Ashikov

Потребител Miroslav.Ashikov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 20 април 2019

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 124/303
 • Обща успеваемост: 40.92%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 1/9
 • Обща успеваемост: 11.11%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 6/11
 • Обща успеваемост: 54.55%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 11/19
 • Обща успеваемост: 57.89%
 • Успеваемост за месеца: -