mita4e_rs

Потребител mita4e_rs
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 31 декември 2006

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 3495/7396
 • Обща успеваемост: 47.26%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 0/4
 • Обща успеваемост: 0.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 1/4
 • Обща успеваемост: 25.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 7/17
 • Обща успеваемост: 41.18%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 1/2
 • Обща успеваемост: 50.00%
 • Успеваемост за месеца: -