mvnaidenov

Потребител mvnaidenov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 17 март 2017

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 13/41
  • Обща успеваемост: 31.71%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 4/39
  • Обща успеваемост: 10.26%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 2/3
  • Обща успеваемост: 66.67%
  • Успеваемост за месеца: -