neapolitano

Потребител neapolitano
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 12 декември 2008

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 5559/13608
 • Обща успеваемост: 40.85%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 2/233
 • Обща успеваемост: 0.86%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 9/24
 • Обща успеваемост: 37.50%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 3/4
 • Обща успеваемост: 75.00%
 • Успеваемост за месеца: -