nikolacska

Потребител nikolacska
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 26 януари 2007

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 1862/4685
  • Обща успеваемост: 39.74%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 0/2
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -