Notoriuos

Потребител Notoriuos
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 25 август 2018

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 33/84
 • Обща успеваемост: 39.29%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 1/9
 • Обща успеваемост: 11.11%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 22/54
 • Обща успеваемост: 40.74%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 1/1
 • Обща успеваемост: 100.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 7/11
 • Обща успеваемост: 63.64%
 • Успеваемост за месеца: -