Oginceto3422

Потребител Oginceto3422
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 28 септември 2019

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 32/115
  • Обща успеваемост: 27.83%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 0/1
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 4/15
  • Обща успеваемост: 26.67%
  • Успеваемост за месеца: -