okto

Потребител okto
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 15 октомври 2010

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 15147/33285
 • Обща успеваемост: 45.51%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 18/149
 • Обща успеваемост: 12.08%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 438/789
 • Обща успеваемост: 55.51%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 0/7
 • Обща успеваемост: 0.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 331/648
 • Обща успеваемост: 51.08%
 • Успеваемост за месеца: -