Patrona92

Потребител Patrona92
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 15 октомври 2019

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 145/508
  • Обща успеваемост: 28.54%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 0/11
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 0/1
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -