pavelpetrov92

Потребител pavelpetrov92
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 04 декември 2019

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 251/578
 • Обща успеваемост: 43.43%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 4/35
 • Обща успеваемост: 11.43%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 45/90
 • Обща успеваемост: 50.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 10/15
 • Обща успеваемост: 66.67%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 1/2
 • Обща успеваемост: 50.00%
 • Успеваемост за месеца: -