pecata_pz88

Потребител pecata_pz88
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 30 октомври 2008

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 3024/6563
  • Обща успеваемост: 46.08%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 1/8
  • Обща успеваемост: 12.50%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 17/37
  • Обща успеваемост: 45.95%
  • Успеваемост за месеца: -