pinio_79

Потребител pinio_79
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 22 април 2007

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 538/1490
  • Обща успеваемост: 36.11%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 0/4
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -