Plamen.Kolev

Потребител Plamen.Kolev
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 18 август 2019

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 4007/6680
  • Обща успеваемост: 59.99%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 1/1
  • Обща успеваемост: 100.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

  • Познати срещи: 3/10
  • Обща успеваемост: 30.00%
  • Успеваемост за месеца: -