porcheto

Потребител porcheto
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 27 октомври 2009

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 26178/60515
 • Обща успеваемост: 43.26%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 40/790
 • Обща успеваемост: 5.06%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 11/18
 • Обща успеваемост: 61.11%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 1/2
 • Обща успеваемост: 50.00%
 • Успеваемост за месеца: -