portokala_ss

Потребител portokala_ss
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 05 март 2008

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 777/1576
  • Обща успеваемост: 49.30%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 2/16
  • Обща успеваемост: 12.50%
  • Успеваемост за месеца: -