rado_mashinata

Потребител rado_mashinata
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 04 ноември 2007

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 2896/7609
 • Обща успеваемост: 38.06%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 5/170
 • Обща успеваемост: 2.94%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 327/913
 • Обща успеваемост: 35.82%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 18/49
 • Обща успеваемост: 36.73%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 11/26
 • Обща успеваемост: 42.31%
 • Успеваемост за месеца: -