Radozhekov89

Потребител Radozhekov89
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 30 октомври 2020

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 34/82
 • Обща успеваемост: 41.46%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 2/3
 • Обща успеваемост: 66.67%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 4/5
 • Обща успеваемост: 80.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 0/2
 • Обща успеваемост: 0.00%
 • Успеваемост за месеца: -