RevoLutioN91

Потребител RevoLutioN91
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 30 декември 2014

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 424/967
  • Обща успеваемост: 43.85%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 0/8
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

  • Познати срещи: 1/1
  • Обща успеваемост: 100.00%
  • Успеваемост за месеца: -