richiuio

Потребител richiuio
Точки 165.00 т.
Регистриран(а) на 03 ноември 2006

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 3033/8689
 • Обща успеваемост: 34.91%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 3/345
 • Обща успеваемост: 0.87%
 • Успеваемост за месеца: 0.00%

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 451/1024
 • Обща успеваемост: 44.04%
 • Успеваемост за месеца: 0.00%

Двоен шанс

 • Познати срещи: 45/75
 • Обща успеваемост: 60.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 93/185
 • Обща успеваемост: 50.27%
 • Успеваемост за месеца: -