silverado

Потребител silverado
Точки 189.70 т.
Регистриран(а) на 01 декември 2019

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 48/116
 • Обща успеваемост: 41.38%
 • Успеваемост за месеца: 41.38%

Комбинации

 • Познати срещи: 1/1
 • Обща успеваемост: 100.00%
 • Успеваемост за месеца: 100.00%

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 10/25
 • Обща успеваемост: 40.00%
 • Успеваемост за месеца: 40.00%

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 3/4
 • Обща успеваемост: 75.00%
 • Успеваемост за месеца: 75.00%

Топ прогнози

дата П К ИТ СТ С
01 декември Комбинация 64.72 1 +63.72
01 декември Райндорф Алтах Райндорф Алтах 2 - 1 Волфсбергер АК Волфсбергер АК 1 4.14 10 +31.4
07 декември Златибор Чайетина Златибор Чайетина 0 - 0 Раднички Крагуевац Раднички Крагуевац X 3.60 10 +26

Легенда

П Прогноза
К Коефициент
ИТ Играни точки
СТ Спечелени точки
С Статус