svetomirdx

Потребител svetomirdx
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 13 декември 2014

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 25/46
  • Обща успеваемост: 54.35%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 2/3
  • Обща успеваемост: 66.67%
  • Успеваемост за месеца: -