The Phenomenal

Потребител The Phenomenal
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 15 април 2017

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 53/166
 • Обща успеваемост: 31.93%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 0/69
 • Обща успеваемост: 0.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 13/89
 • Обща успеваемост: 14.61%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 16/30
 • Обща успеваемост: 53.33%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 8/16
 • Обща успеваемост: 50.00%
 • Успеваемост за месеца: -