ToSHeTo0o

Потребител ToSHeTo0o
Точки 169.00 т.
Регистриран(а) на 01 октомври 2007

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 15825/36393
 • Обща успеваемост: 43.48%
 • Успеваемост за месеца: 0.00%

Комбинации

 • Познати срещи: 2/982
 • Обща успеваемост: 0.20%
 • Успеваемост за месеца: 0.00%

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 4/4
 • Обща успеваемост: 100.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 1/1
 • Обща успеваемост: 100.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 2/2
 • Обща успеваемост: 100.00%
 • Успеваемост за месеца: -