TOTOMENSS747400

Потребител TOTOMENSS747400
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 04 октомври 2010

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 12302/37089
  • Обща успеваемост: 33.17%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 31/837
  • Обща успеваемост: 3.70%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 0/2
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -