ts.borisov

Потребител ts.borisov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 05 февруари 2019

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 28/48
 • Обща успеваемост: 58.33%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 4/5
 • Обща успеваемост: 80.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 1/1
 • Обща успеваемост: 100.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 1/1
 • Обща успеваемост: 100.00%
 • Успеваемост за месеца: -