valentino72

Потребител valentino72
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 19 август 2007

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 87/174
  • Обща успеваемост: 50.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 1/5
  • Обща успеваемост: 20.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

  • Познати срещи: 0/1
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -