vektrata_cskara

Потребител vektrata_cskara
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 08 април 2010

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 2631/4989
  • Обща успеваемост: 52.74%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 1/2
  • Обща успеваемост: 50.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 215/306
  • Обща успеваемост: 70.26%
  • Успеваемост за месеца: -