zrusenov

Потребител zrusenov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 03 септември 2007

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 3155/7971
  • Обща успеваемост: 39.58%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 0/3
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -